Hrgoviću nekoliko dana prije borbe otkazao protivnik: Bori se s Grkom koji ima jedan poraz

Nekoliko dana prije borbe 26. rujna u Danskoj Filip Hrgović (28) počeo se spremati za novog protivnika! Umjesto Čeha Ondreja Pale Hrgović će se boriti protiv Grka Alexandrea Kartozije, potvrdio je Hrgin Team Sauerland.

U “pet do 12” Pala je otkazao nastup, pa je iskusni Grk pristao biti zamjena. Radi se o 39-godišnjaku koji ima jedan poraz u karijeri, ali u malenom uzorku od deset borbi, uz osam pobjeda i remi, pišu 24sata.

S boksačem kakav je Hrgović još se nije borio, a u ringu je zadnji put bio na početku godine, u Tijuani je nokautom pobijedio Manuela Durana. Kažemo, daleko je od Hrgovićevog kalibra, ali opreza nikad dovoljno.

– Mislim da sam bolji borac, ali moram biti oprezan. Nisam se borio deset mjeseci niti sam ikad bio u Danskoj i uzbuđen sam – rekao je El Animal uoči borbe u subotu u Struer Energi Parku.

Nakon Danske Hrgovića čeka odlazak u Ameriku te možda čak i dvije borbe do kraja godine…

– U Americi sam se trebao boriti protiv Rydella Bookera i ako prođe sve dobro, čeka me jak tempo. Tko zna, možda do kraja godine još jednom se budem borio nakon Bookera. Treniram jako, nemam ozljeda i sve ide prema planu. Trebaju mi mečevi. Nisam pobornik toga da se unaprijed dogovaraju dva meča, ali pristao sam na to zbog cijele ove situacije s koronom, baš se dugo nisam borio.

Facebook Komentari