Hrabra Jennifer Aniston spasila Emmyje, gasila vatru u studiju

Glumica Jennifer Aniston (51) pomagala je Jimmyju Kimmelu (52) voditi dodjelu nagrada Emmy, koji su ove godine bili online kako bi se spriječilo širenje zaraze korona virusom. Pazili su na razmak, sve su dezinficirali, a možda malo i pretjerali, pišu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO: Aniston ugasila vatru

U kategoriji za najbolju žensku ulogu u humorističnoj seriji bile su Catherine O’Hara, Linda Cardellini, Issa Rae, Christina Applegate, Tracee Ellis Ross i Rachel Brosnahan. Prije nego što su izgovorili ime pobjednice, Jennifer i Jimmy dezinficirali su kuvertu i bacili je u koš, a potom i zapalili.

Sve se zapalilo pa su Jen dodali aparat za gašenje požara. Nekoliko puta je sve gasila, a onda je Jimmy ponovno preuzeo ‘kormilo’ i otkrio da kipić kući nosi Catherine O’Hara za ulogu u seriji ‘Schitt’s Creek’.

– Jennifer je zapravo spasila Emmyje. Da nije bilo nje, kuverta bi u potpunosti izgorjela – pisali su pratitelji na društvenim mrežama.

Ovogodišnja dodjela nagrade Emmy se zbog korone preselila u virtualni svijet i odisala kućnom atmosferom, ponudivši zvijezdama priliku da iz glamuroznih toaleta i smokinga uskoče u pidžame i trenirke.

HBO-ovo ‘Nasljeđe’, sočna priča o podjelama u obitelji medijskog mogula, osvojilo je nagradu za najbolju dramsku seriju, a Jeremy Strong za najboljeg glumca, za ulogu sina. Serija je dobila i nagrade za scenarij i režiju.

Najveće iznenađenje večeri bila je dodjela nagrade za najbolju žensku ulogu u dramskoj seriji 24-godišnjoj Zendayi, koja je u HBO-ovoj ‘Euforiji’ glumila tinejdžericu koja je ovisnica.

‘Schitt’s Creek’, neočekivani hit male televizijske mreže Pop TV o bogatoj obitelji koja je prisiljena živjeti u derutnom motelu, osvojio je najviše nagrada, devet, uključujući nagradu za najbolju komičnu seriju i one za glumu, dodijeljene zvijezdama Catherine O’Hari, Eugeneu Levyju, Danielu Levy i Annie Murphy.

Facebook Komentari