Zoran Mamić: Užasno sam razočaran igrom u obrani, poklonili smo tri gola

Dinamo je remizirao sa Slaven Belupom 3-3 u petom kolu HNL-a. Igrali su ‘modri’ na domaćem terenu, a gol su primili već nakon 32 sekunde utakmice, pišu 24sata.

– Za publiku i gledatelje opet lijepa utakmica, šest golova, puno akcija, međutim za mene kao trenera užasno sam razočaran obrambenom igrom svoje momčadi. Sva tri gola smo poklonili Belupu – rekao je s pravom razočarani trener Dinama Zoran Mamić, a onda se dotakao i nekih pozitivnih točaka:

– Što se tiče napada, zabili smo tri gola, brzo smo igrali prema naprijed, dobro smo kombinirali.

– Kardinalnim greškama koje nam se događaju protekle dvije utakmice dopustili smo protivniku da uzme bod, potpuno zasluženo, ne možemo reći da nije. Čestitke njima na tome, a nama ostaje da iskoristimo ovaj tjedan bez prvenstvene utakmice da se skupimo, skoncentriramo, izvučemo pouke i pripremimo se za ono što je pred nama – rekao je trener Dinama.

Oglasio se i trener Belupa Tomislav Stipić:

– Osjećamo se sretno i zadovoljno. Sva tri napadača zabila su gol, a u Osijeku, na Poljudu i ovdje nismo izgubili i zabili smo pet golova. To možete ako ste pravi tim, ako dišete kao jedan, onda je sve moguće, pa i nadoknaditi neke nedostatke koje imamo u odnosu na europski Dinamo.

Facebook Komentari