Zvijezda Pune kuće kaznu će služiti u najudobnijem zatvoru

Zvijezda ‘Pune kuće’, Lori Loughlin (56), i njezin suprug, modni dizajner Mossimo Giannulli (57), idu u zatvor. Na sudu nisu uspjeli uvjeriti nikoga kako njihova ‘donacija’ sveučilištu ustvari nije bio običan mito, uz pomoć kojeg su kćeri upisali na žaljeni fakultet, a ta institucija trebala ih je predstaviti kao perspektivne veslačice i uključiti ih u tim na sveučilištu Južne Kalifornije (USC).

Glumica će provesti u zatvoru dva mjeseca, a njezin suprug dobio je pet mjeseci. Lori je saslušana nakon partnera i kimala je glavom pred sucem Nathanielom Gortonom kao znak da ga razumije što joj sve govori, a onda se ‘raspala’ i završila u suzama tvrdeći da joj je jako žao zbog svega, pišu 24sata.

Ono čime Loughlin definitivno može biti zadovoljna je izbor kaznionice u kojoj će odslužiti svojih 60 dana.Odobrena joj je molba da zatvorsku kaznu odsluži u Victorvilleu u blizini Los Angelesa, gdje se mora prijaviti 19. studenog. Riječ je o jednom od ugodnijih zatvora, u kojem su smješteni samo prijestupnici za nenasilne zločine, a javnost je već sad nezadovoljna ishodom cijelog slučaja. Smatraju da će glumica za sudjelovanje u velikoj aferi na američkom sveučilištu proći gotovo neokrznuto na račun imena i svog zaleđa.

– Voljela bih da mogu vratiti vrijeme i učiniti neke stvari drugačije, ali mogu samo preuzeti odgovornost i krenuti naprijed. Imam veliku vjeru u Bogu, vjerujem u iskupljenje i učinit ću sve u svojoj moći da se iskupim – izjavila je pred sudom zvijezda ‘Pune kuće’.

Lori i Mossimo su bili među desecima bogatih i uspješnih roditelja koji su plaćali mito fakultetu, a među ostalima upletena je bila i zvijezda ‘Kućanica’ Felicity Huffman (57), koja je svoja dva tjedna zatvorske kazne već odslužila.

Facebook Komentari