Općina novog HDZ-ovog zastupnika radila je s Elektrocentrom iz afere Janaf: “Već duže vrijeme nije poslovala u općini Rugvica”

Screenshot: N1

Mato Čičak, Barišićeva zamjena, je u izjavi medijima kazao kako mu je izrazita čast da ga je stranka izabrala za Sabor.

“Izuzetna mi je čast što me stranka izabrala drugi put u Hrvatski sabor. Obnašat ću tu dužnost časno i raditi na dobrobiti RH. Teško je što dolazim u Sabor u ovakvim okolnostima. Nije lako kad dolaziš iza nekog kolege kojem se dešavaju ovakve stvari. Načelnik sam u općini Rugvica, jednoj od najuspješnijih RH u koju su došle brojne velike investicije i ovo će biti još jedan poticaj da i Rugvicu i moju zagrebačku županiju promoviramo u Saboru i pokrenemo što više projekata i u ovom mandatu Andreja Plenkovića”, kazao je Čičak.

Komentirao je i tvrdnju saborskog kolege koji je rekao da se nada da USKOK neće uskoro doći i kod Čička jer je i njegova općina poslovala s tvrtkom Elektrocentar Petek.

“Tvrtka Elektrocentar Petek već duže vrijeme nije poslovala u općini Rugvica, ne vidim razloga zašto to kolega govori.”

Dodao je da je dobro da institucije rade svoj posao.

“Moramo biti svjesni da dok se nekoga ne osudi, on nije kriv. Čovjek može iznijeti svoju obranu. Ne bih ulazio u to jer ne znam puno o tome”, kazao je Čičak.

HDZ našao zamjenu za Barišića koji ide u pritvor

Tko je vlasnik tvrtke pod sumnjom da je dao 1,9 mil. kn mita šefu Janafa: Imamo dobra iskustva s javnim nadmetanjima koja nisu orkestrirana

Facebook Komentari