Grgić (SDP): Zbunjen sam, ne znam o čemu se radi, doznao sam iz medija

Saborsko Mandatno-imunitetno povjerenstvo (MIP) poslijepodne će raspravljati o zahtjevima da se dvojici saborskih zastupnika skine imunitet, jednom HDZ-ovom i jednom SDP-ovom. Neslužbeno, radi se o Draženu Barišiću (HDZ) i Vinku Grgiću (SDP). Jutros je priveden šef Janafa Dragan Kovačević (HNS), a Jutarnji list piše da ga se sumnjiči za 1,9 milijuna kuna mita od posla vrijednog 40 milijuna kuna.

“Ne znam o čemu se priča, zbunjen sam, ono što sam saznao, saznao sam preko medija. Spominju se određene radnje u aferi Janaf. Kao gradonačelnik vam mogu reći da grad Nova Gradiška nema nikakve odnose, niti poslovne ni gospodarske s tim, kao ni ja osobno.

Valjda će mi netko javit… Kovačevića znam, bilo smo prije 3-4 godine na kavi ili u zajedničkom društvu, ali mislim da nemam ni njegov broj. Grad Nova Gradiška ni ja kao gradonačelnik nemamo nikakvih odnosa s Janafom”, kazao je Grgić.

Kazao je da ga institucije još nisu kontaktirale.

“Malo sam iznenađen, moram vidjeti gdje se mogu informirati. Ako negdje trebam otići, ja ću otići, stavljam se sustavu na raspolaganje, neka sustav radi svoj posao”, dodao je, piše N1.

Šefa Janafa (HNS) sumnjiče da je primio čak 1,9 milijuna kuna mita, u aferu upleten i SDP-ovac

Facebook Komentari