Zamislite 1500 kg otopljene čokolade kako se slijeva pred vašim očima, to sad postoji

Proizvođač čokolade Lindt otvorio je najveći muzej čokolade na svijetu u Zurichu, piše Metro.

Kao da sama ideja nije dovoljno impresivna, na ulazu su postavili fontanu s čokoladom visoku deset metara. Kako bi posjetiteljima pružili jedinstven doživljaj, kroz fontanu teče 1500 kilograma prave otopljene čokolade, prenose 24sata.

Na 20.000 četvornih metara Lindt Home od Chocolate dom je interaktivnih izložaka uz najveći svjetsku trgovinu Lindt proizvoda te čokolateriju u kojoj možete iskušati vlastite čoko kreacije.

Naravno, ondje je i kafić te soba za kušanje koju su nazvali Čokoladni raj, a ondje poslužuju poslastice s chillijem i tabascom u vrućoj čokoladi, kao i ukusna jela poput salata ili quicheova s čokoladom.

Dodatno, u sobi u kojoj predstavljaju povijest čokolade na raspolaganju je digitalni interaktivni panoramski zid i okrugli meda stol pa posjetitelji mogu vidjeti kako se uzgaja kakao i koje postupke prolazi da bi postao omiljena svjetska poslastica.

Posjetiteljima su omogućili promatranje stvaranja Lindt čokolada koje započinje pretvaranjem kakaovca u tekućinu, a tekućine u čokoladu koju prelijevaju u praline ili table. Dodatno, možete dizajnirati vlastitu tablu čokolade te na odlasku dobiti Lindtovu kuglicu.

Cijena ulaznice je 105 kuna za odrasle i 70 kuna za djecu.

Facebook Komentari