Veljača ponovno ljubi: Glumicu osvojio bivši Kolindin savjetnik

Glumica Jelena Veljača (39), iza sebe ima dva propala braka, a sada ponovno ljubi. Story piše kako je već neko vrijeme u vezi s bivšim savjetnikom Kolinde Grabar Kitarović (52), Vitom Turšićem. Prošli tjedan snimili su ih u centru Zagreba. Par je bio u kafiću, a Vito se prije odlaska nagnuo prema Jeleni i poljubio je nježno u usta.

Turšić je inače bio član uprave i pravni savjetnik u Hrvatskom društvu skladatelja, predsjednik upravnog vijeća Veleučilišta u Šibeniku, a prije no što je bio savjetnik Kolinde Grabar-Kitarović, bio je savjetnik i Ive Josipovića (63). Bio je direktor tvrtke Stampedo, a godine 2005. pokrenuo je muški časopis FHM, prenose 24sata.

Veljača je prethodno bila u braku s glumcem Jankom Popovićem Volarićem (40) i glumcem Draženom Čučekom (50) s kojim ima kći Lenu Mišu Kristijanu (4). U nedavnom intervjuu za Miss7 priznala je kako joj je prekid bio iskustvo koje ne želi ponoviti.

– Razvod je uvijek velika trauma. To je gubitak ljubavi. Onaj službeni pečat da je stvarno kraj za mene je bio srceparajući – ispričala je Jelena.

Otkrila je kako do razvoda nije došlo zbog treće osobe ili nekog vida zlostavljanja, nego zbog nepremostivih razlika.

– I Janko i Dražen su genijalni frajeri i još ih volim na neki način. Ta ljubav i dalje postoji u nekom paralelnom svemiru – priznala je glumica. Na treći brak je spremna, ali samo pod jednim uvjetom. Naravno, onim da ljubav s tom osobom traje zauvijek.

Prije dvije godine Jelena je ušla u vezu s direktorom prodaje RTL-a Ivanom Galom, a prekinuli su u ožujku ove godine. Informaciju o prekidu Jelena tada nije potvrdila, ali ni demantirala, no Story piše kako su ostali u jako dobrim odnosima.

Facebook Komentari