Kakvo razbijanje: Čilić dao tek četiri gema 11. tenisaču svijeta!

Marin Čilić osigurao je osminu finala Mastersa u Rimu! Čekamo još Ćorića koji svoj meč tek treba odigrati protiv domaćeg dečka Stefana Travaglie. Čilić se ove godine mučio s formom pa je tako pobjedom 6-2, 6-2 nad Davidom Goffinom, 11. Na ATP ljestvici, upisao svoju drugu pobjedu protiv Top 20 igrača u zadnjih godinu dana. U Australiji je ove godine pobjedio još Španjolca Roberta Bautistu Aguta.

Marin je meč protiv Belgijca odigrao savršeno, ne pruživši mu ijednu break šansu. Neuobičajeno za njega, Marin je odlično igrao tijekom cijelog meča, nije imao crne rupe koje smo navikli gledati, pišu 24sata.

Moramo priznati da je Goffin odigrao jedan od lošijih mečeva ove sezone, no to sigurno ne umanje pobjedu našega tenisača i trebala bi mu biti motivacija za ostatak sezone.

Hrvatski tenisač sada je poveo 5-4 u međusobnim susretima s Belgijancom. U osmini finali igrat će protiv pobjednika meča između Danca Ruuda i Talijana Sonega. Marin će u svakom slučaju biti favorit u tom susretu i pobjeda bi valjala zlata za nastavak dobre forme.

Facebook Komentari