J.Lo (51) privukla sve poglede na plaži: Ne preskače vježbanje

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez (51) godinama je na listi najseksepilnijih žena svijeta. Svojom figurom i atributima mami poglede gdje god se pojavi, pišu 24sata.

Za njezinu liniju zaslužna je zdrava prehrana i redovito vježbanje. Rezultate nerijetko pokazuje u izazovnim modnim kombinacijama i kupaćim kostimima. Sada je pozirala u ružičastom bikiniju na plaži. Njezine grudi i stražnjica došli su do izražaja, a mnogi pratitelji pisali su joj kako im zbog nje zastaje dah.

– Tako si predivna, izgledaš spektakularno. Goriš. Kako je moguće da ovako dobro izgledaš? – pisali su joj.

Jennifer je redoviti gost u teretani, a predano vježba naročito otkako je u vezi sa sportašem, umirovljenim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom (45) s kojim se zaručila u ožujku prošle godine.

Vjenčanje je bilo predviđeno za ovo ljeto, no zbog situacije s pandemijom korona virusa odlučili su kako je svadbu najbolje odgoditi. Alex je za strane medije potvrdio kako je sve ‘palo u vodu’.

Lopez je inače bila atletska zvijezda u srednjoj školi. U njezinoj biografiji piše kako se natjecala i na nacionalnoj razini, a njezina ljubav prema vježbanju omogućila joj je isklesano tijelo i nakon pedesete.

Facebook Komentari