Gradonačelnik Crikvenice pozitivan na koronu: Osjećam se kao da sam prehlađen

Gradonačelink grada Crikvenice, Damir Rukavina (HDZ), u srijedu u popodnevnim satima na svojim je društvenim mrežama podijelio da je zaražen korona virusom. Prema njegovim riječima, osjeća se dobro, pišu 24sata.

”Drage moje sugrađanke, dragi moji sugrađani!

Dužnost mi je obavijestiti vas i javnost da sam POZITIVAN NA KORONA VIRUS.

Danas oko 12 sati sam obaviješten da mi je test POZITIVAN i naravno da sam odmah u razgovoru sa epidemiologom dao sve kontakte(u obitelji i na radnom mjestu).

Gradska uprava i Stožer civilne zaštite će funkcionirati i dalje, dovoljnim kapacitetima provodeći sve odluke, upute i mjere.

Osjećam se dobro, imam blage simptome kao kod prehlade, te ću od kuće koordinirati radom Gradske uprave i zajedno s kolegama sudjelovati u provođenju odluka iz nadležnosti Stožera civilne zaštite Grada Crikvenice.

Dragi sugrađani budite pažljivi, čuvajte sebe i svoju obitelj, pridržavajte se striktno svih mjera i uputa Stožera te stručnih zdravstvenih službi.” – stoji u objavi.

Objavu je podijelila i službena Facebook stranica grada Crikvenice, kako bi o navedenom informirali građane i pozvali ih da se pridržavaju mjera zaštite.

Grad Crikvenica je od početka pandemije obaviještavao svoje građane o mjerama zaštite, a na samom početku, svim su građanima podijelili platnene maske.

Facebook Komentari