Majka (47) ga je silovala dok je bio dječak: Osuđena je na četiri godine i 11 mjeseci zatvora

Na četiri godine i 11 mjeseci zatvora osuđena je 47-godišnjakinja iz Dalmacije zbog dva strašna kaznena djela: spolnog odnošaja s djetetom te spolnu zlouporabu djeteta starijeg od 15 godina, pišu 24sata.

A u pitanju je njen dječak! Pred splitskim Županijskim sudom utvrđeno je tijekom postupka da su se takve grozote doista događale, i to prvenstveno temeljem psihologijskog vještačenja danas punoljetnog mladića. Stav vještakinje je, nakon razgovora s oštećenim, bio kako je te stvari doista proživio, kako nije riječ o izmišljotinama, što se uz neke posredne iskaze svjedoka (jer nije bilo očevidaca) pokazalo dovoljnim za osuđujuću presudu.

Dječaka je njegova majka zlostavljala tijekom 2007. i 2008. godine, nakon razvoda, kada mu je skidala odjeću te stavljala spolni organ u usta unatoč njegovom protivljenju, stoji u presudi. Desetak godina kasnije, kada je sin imao 17 godina, u desetak navrata ga je prisiljavala na spolne odnose, prijeteći da će ga fizički kazniti ili potjerati iz kuće…

Za svako nedjelo je dobila po tri godine zatvora, a uz jedinu olakotnu okolnost da ranije nije osuđivana, dobila je četiri godine i 11 mjeseci zatvorske kazne. Branila se kako ništa od toga nije istina već joj bivši suprug namješta cijeli slučaj.

Danas punoljetni mladić ne živi s njom od početka prošle godine, kada je provela gotovo dva mjeseca u istražnom zatvoru te je potom određena mjera zabrane kontaktiranja sa sinom. Nije bila na objavi presude.

Facebook Komentari