Slavonski Brod: Posvađali se u prometu, ispikao ga je triput

Dva muškarca fizički su se sukobila nakon verbalne svađe. Jedan je završio u bolnici, a drugog je privela policija, prenosi 24sata.

Prema pisanju portala Sbplus policija je potvrdila događaj.

– U četvrtak, oko 16.40 sati zaprimili smo dojavu o tome da je muškarac (43) zadobio tri ubodne rane oštrim predmetom od strane drugog muškarca (55) što je okvalificirano kao kazneno djelo ubojstva u pokušaju – rekao je Damir Brezić, policijski službenik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske.

Neslužbeno se doznaje da je sve između dva muškarca koja su vozila teretna vozila započelo verbalnom svađom zbog nesuglasica u prometu.

S riječi su prešli na djela i fizički su se sukobili. U naguravanju mlađi muškarac je tri puta uboden. Krv je vidio kada je došao kući, a počeli su i bolovi. Odvezli su ga u slavonskobrodsku bolnicu.

– Prema informacijama s kojima raspolaže policija, u slavonskobrodskoj Općoj bolnici Dr. Josip Benčević odmah su ga podvrgnuli operativnom zahvatu te se, kako imamo posljednje informacije, trenutno nalazi izvan životne opasnost- rekao je Brezić.

Policija još uvijek ne izlazi s podatkom s čime je izboden muškarac, ali priča se da je moguće riječ o odvijaču. Taj će podatak biti poznat kada bude okončano krim istraživanje.

Policija je osumnjičenoga muškarca uhitila i on je bio predan pritvorskom nadzorniku, nakon toga izveden je pred sudca istrage koji ga je saslušao i pustio da se brani sa slobode.

Facebook Komentari