Frano Lasić (65) i Milena (35) čekaju sina: Stiže u pravi tren

Glumac i glazbenik Frano Lasić (65) čeka dijete sa suprugom, likovnom umjetnicom Milenom Matić (35). Ona je vijest otkrila na društvenim mrežama. Objavila je fotografiju na kojoj je ponosno pokazala trudnički trbuščić, pišu 24sata.

No u početku je ostala pomalo tajanstvena pa nije otkrila spol djeteta. Gloria.rs. piše kako par očekuje sina. Za isti magazin su rekli kako im beba stiže u pravo vrijeme. Glumica je prethodno za Gloriju.hr rekla kako su svjesni razlike u godinama, ali da im to ne smeta. Frano se izuzetno raduje dolasku prinove.

– Frano dane provodi na snimanju filma ‘Leto kad sam naučila da letim’, koji režira Radivoje Andrić-Raša, a snima se dijelom u Srbiji, dijelom u Hrvatskoj. Ja sam uglavnom kod kuće jer u pandemijskim uvjetima ne želim ništa riskirati. Osjećam se dobro, zdravo, vitalno i inspirirano za rad pa se nadam da ću svoje radove nastale tijekom karantene izložiti prije porođaja – rekla je Milena.

Frano iza sebe ima tri braka i troje djece – sinove Janka (33) i Luku (22) te kćer Linu (24). Franin brak s Beograđankom Ljiljanom trajao je tri tjedna te se smatra da je to jedan od najkraćih brakova na ex-Yu estradi. S Milenom se vjenčao prije pet godina u Beogradu nakon dvije godine veze.

Facebook Komentari