Povijesni kaos u Francuskoj: Tučnjava na derbiju Marseillea i PSG-a, pet crvenih u 1 minuti!

U trećem kolu francuskog prvenstva Marseille je protiv PSG-a slavio 1-0 te iznenadio Parižane u gostima, pišu 24sata.

Ipak, usprkos tomu što je priličan pothvat dobiti PSG u gostima, ta utakmica nikako neće biti zapamćena po tomu. Već po nesvakidašnjem kaosu koji je nastao u samoj završnici!

Bila je to rovovska bitka od utakmice, a sudac Jeremy Brisard nije mogao smiriti nevjerojatnu situaciju koja se dogodila na kraju, i to pred gledateljima kojih je bilo oko pet tisuća.

Nije kaznio Di Marijino pljuvanje i propustio je Neymaru dati drugi žuti karton u samoj završnici utakmice, netom prije tučnjave, a onda se nastavilo koškanje. Prvo se Paredes zaledio na sunarodnjaka Benedetta, a to se potom pretvorilo u sveopću tuču pa je sudac redom isključivao Paredesa, Benedetta, Kurzawu, Amavija, a naposljetku i Neymara koji je šakom udario protivnika u zatiljak!

Najbolje od svega? Tučnjava se nastavila, a Neymar i Benedetto su u tunelu razmijenili dresove nakon prve pobjede Marseillea na Parku prinčeva u zadnjih deset godina.

Na utakmici je bilo i čak 14 žutih kartona, a igrao je i naš Duje Ćaleta-Car. Igrao je cijelu utakmicu, a jedan je od onih igrača koji nisu zaradili karton.

Facebook Komentari