Zvijezda “Zakona braće” nije skidala ruke sa 17 godina mlađe djevojke: Mazili su se na plaži

Zvijezda legendarne serije ‘Zakon braće’, Dominic Purcell (50), itekako je uživao na pješčanoj plaži u Huntingtonu. Kamere su ga ‘ulovile’ dok je izmjenjivao strasti s atraktivnom glumicom AnnaLynneom McCord (33), pišu 24sata.

Dominic je 17 godinu mlađu partnericu jedva ispuštao iz ruku, a u jednom trenutku joj je dirao i stražnjicu bez imalo ustručavanja.

Ona je u ljubičastom badiću pokazala vitku liniju, a na plažu je došla bez šminke na lice. Dominic je pak istaknuo brojne tetovaže na tijelu. Inače, njih dvoje su prvi put bili u vezi 2011., a prekinuli su 2014. Zatim su se pomirili dvije godine kasnije.

– Jako sam sretna, vratila sam svog najboljeg prijatelja tako da je sve super. Jedna od stvari koja je kod njega najseksepilnija je to što je nevjerojatno inteligentan, načitan i velik je mislilac – izjavila je ranije McCord.

No par je ponovno prekinuo početkom 2018., nakon čega su ostali u dobrim odnosima.

– Viđamo se s vremena na vrijeme. Prijatelji smo, nismo više zajedno, ali smo vrlo bliski – rekla je glumica tada, no čini se kako su njih dvoje sve, samo ne prijatelji.

Facebook Komentari