Sin (4) je otkrio detalje o smrti majke koja se utopila: Vikala je upomoć pa je ubrzo nestala

Zvijezda serije ‘Glee’, glumica Naya Rivera, tragično je preminula u srpnju nakon što se utopila na području jezera Piru, gdje su ona i sin Josey (4) unajmili brod i otišli na plivanje, pišu 24sata.

Sada je u javnost izašlo izvješće u kojem su otkriveni novi detalji nesreće. Prije nego su skočili s broda u jezero, majka i sin su brojili do tri, otkrio je maleni Josey istražiteljima, piše Page Six.

– Vrlo brzo nakon što su skočili u jezero, glumica je rekla sinu da se vrati na brod te mu je pomogla popeti se na njega. Zatim je počela vikati ‘upomoć’ te je mahala rukom u zraku u nadi da će ih netko vidjeti. Ubrzo je nestala pod površinom jezera – stoji u izvješću u kojem piše i kako je zaposlenik tvrtke koja je glumici iznajmila brod Nayi nudio prsluk za spašavanje, ali ga je ona odbila.

Prsluk joj je potom stavio u brod, a njegove tvrdnje potvrdila je i policija koja je rekla kako je pronađen u brodu tijekom potrage. Glumičina majka Yolanda Previtire izjavila je kako je njezina kći znala dobro plivati te da je planirala otići sa sinom na piknik, ali je umjesto toga unajmila brod.

Također, izvješće je otkrilo i sadržaj njezine torbice – mobitel, šprice s ružičastom tekućinom, osobna iskaznica i recept za amfetamin.

Izvještaj je potvrdio uzrok smrti kao ‘utapanje’ i nazvao ga ‘nesrećom’, te je naznačio da je područje na kojem je pronađena imalo dubinu u jezeru od oko 25-30 metara.

Nakon što je glumica preminula, obitelj joj je bila shrvana, a njezin bivši suprug Ryan Dorsey joj je na društvenim mrežama posvetio emotivnu poruku.

– Ovo nije pošteno. Nemam dovoljno riječi kojima bih izrazio koliku si prazninu ostavila u našim srcima. Ne mogu vjerovati da nam je život sada ovakav – napisao je među ostalim i dodao kako je samo dan prije no što je nestala plivao s njom i njihovim sinom.

Facebook Komentari