Pipi nastavlja s hrabrom marketinškom kampanjom, hoće li se Batarelo i ovaj put naljutiti?

Foto: Bolimepipi Instagram

Tvrtka Dalmacijavino, proizvođač kultnog soka Pipi, svojom je novom objavom na društvenim mrežama Facebook i Instagram ponovno oduševila pratitelje te zadala novi udarac svima koji ne prihvaćaju drukčije od sebe, piše Jutarnji.

“Da se ne podigne vika, ovaj mi je samo prika”, stoji u objavi na Facebook stranici soka Pipi, a te riječi prate ilustraciju na kojoj dva muškarca na zabavi na plaži uživaju u limunadi i Pipiju.

Objava je u nešto više od devet sati na obje mreže prikupila više od osam tisuća reakcija i lajkova, a na Facebooku je podijeljena više od 220 puta.

“Najjači marketing ikada”, glasi jedan od komentara na objavu. “Nema do prike, ali ni do Pipi”, napisao je jedan korisnik. “Vi ste legende”, dodala je druga korisnica. “Kako ste dobri! Popit ću Pipi prvom prilikom”, nadovezao se treći korisnik.

Ova je objava tematski srodna onoj od 1. rujna, kada je na Facebooku i Instagramu sokova Pipi konstatirano da se promijenilo vrijeme, ali i da su se vremena promijenila. Te su riječi pratile ilustraciju dva muškarca koji se na plaži sunčaju držeći se za ruke.

Ta je objava do danas prikupila više od 10 tisuća lajkova na Instagramu te više od 4.800 reakcija na Facebooku. Uz to, na Facebooku je podijeljena više od 400 puta, a komentirana je više od 2.000 puta.

Objava “Promjena vrimena, a i vrimena se minjaju” zgrozila je 51-godišnjeg sociologa, aktivista i predsjednika katoličke udruge Vigilare Johna Vicu Batarela, koji je na društvenim mrežama pozvao na bojkot Dalmacijavina.

“Odvratno. Bojkot! Ne kupovati niti Pipi niti bilo što od DALMACIJAVINO koji je vlasnik. Sram vas bilo što potkopavate hrvatsku i katoličku kulturu i moral. Homo propaganda i indoktrinacija (na “simpa” način) djece i mladih. Ovo je dio globalističke sekularne i sodomističke agende. Nasilno ruše sve naše kršćanske temelje, a najviše moral i obitelj”, napisao je Batarelo.

Kao protuteža Batarelovom komentaru stoje komentari drugih korisnika koji je reklama i njezina poruka oduševila. “Prije nisam kupovala Pipi, ali sad budem. Svaka vam čast. Živjela ljubav, Za ovo treba imati muda, bravo Pipi, Boli nas Pipi za ove šta ih sve boli, smeta, žulja”, neke su od rečenica koje stoje ispod Facebook inače objave “Promjena vrimena, a i vrimena se minjaju”.

Share This Article