Angelina Jolie bjesni na Brada: Dogovor oko djece im propada?

Angelina Jolie (45) i Brad Pitt (56) ponovno pune medijske stupce, i to ne iz dobrih razloga. Us Weekly piše kako su bivši supružnici prekinuli obiteljsku terapiju uoči suđenja za skrbništvo nad djecom, koje je zakazano za sljedeći mjesec.

Navodno se žestoko prepiru oko raspodjele vremena s Paxom (16), Zaharom (15), Shiloh (14) te blizancima Knoxom i Vivienne (12), prenose 24sata.

Najstarijem sinu Maddoxu (19) dopušteno je da sam rasporedi koliko vremena će provoditi s roditeljima, a on, šuška se, ne želi imati nikakav kontakt s ocem.

– Brad želi podijeljeno skrbništvo nad djecom, odnosno 50/50, a Angelina ne pristaje na te uvjete. Ona odbija razgovarati o sporazumu oko skrbništva sve dok se kao matična baza za djecu navodi Los Angeles. Naime, mlađa djeca ondje pohađaju školu, čemu se Jolie oduvijek protivila – rekao je izvor.

Ono što je dodatno zakompliciralo cijelu situaciju je nova Bradova veza. Holivudski zavodnik navodno ljubi manekenku Nicole Poturalski (27) s kojom se sastao u Parizu krajem kolovoza, a zatim su otputovali na sam jug zemlje, pišu strani mediji.

Nekoliko dana proveli su u dvorcu u Provansi, koji glumac još uvijek tehnički dijeli s bivšom suprugom. Da bi stvar bila zanimljivija, Pitt je to napravio baš u vrijeme kada bi njemu i Angelini bila šesta godišnjica braka, koji su ozakonili upravo u istom dvorcu.

Inače, mnogima je u oči upala i sličnost između Angeline i Pittove nove djevojke, a pogrdno je nazivaju ‘mlađom kopijom’ slavne glumice.

Facebook Komentari