Zlatko Mateša (71) i Bojana (37) prekinuli: Odlučila sam ići dalje

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora, bivši vaterpolist i političar Zlatko Mateša (71) zadnjih je godina veliku pažnju javnosti privlačio vezom s menadžericom za korporativne korisnike u Hrvatskom Telekomu, Bojanom Maglaić (37). Iako su ove godine trebali proslaviti jubilarnu desetu godinu ljubavi, Zagrepčanin i Osječanka su se razišli, piše Gloria.hr.

– Osjećam da trebam dati priliku novim stvarima i izazovima. Nakon 10 godina predivne veze odlučila sam krenuti dalje, nekim novim životnim putem. Jednog dana voljela bih imati vlastitu obitelj – rekla je Bojana za Gloriju. Dodala je kako su oboje dugo razgovarali o tome te kako je Zlatku objasnila što želi u budućnosti, prenose 24sata.

– Podržava me u tome. No, lagala bih kad bi rekla da je bilo lagano. Svaki rastanak s voljenom osobom je težak. Tugu nam olakšava to što sada imamo kvalitetan prijateljski odnos – kaže Maglaić. Dodaje kako se i dalje čuju i viđaju te da će tako ostati i kad netko od njih bude opet u vezi.

Upoznali su se krajem 2010. u popularnom zagrebačkom klubu. Zlatko je Bojanu ubrzo pozvao da mu bude pratnja na skijaškoj utrci Snježna kraljica na Sljemenu. Kroz dva tjedna je prekinuo vezu s djevojkom na Šri Lanki i vratio se u Zagreb.

– Naravno da sam se zaljubila. Zlatko je iznimno šarmantan, neopisivo inteligentan, staložen, dobar i smiren – rekla je menadžerica za Gloriju. Zbog veze sa starijim Matešom, teško se nosila s predrasudama i zlobnim komentarima. Na poslu je, kako kaže, 2015. prošla i mobbing. Ni njezinim roditeljima u početku nije bilo lako da im kći ima dvostruko starijeg partnera, a sada ga iznimno cijene.

Mateša iza sebe ima tri braka i dvoje djece.

Facebook Komentari