Jacques muku muči s prvašićem: Ne želi ići u školu, što učiniti?

Pjevač Jacques Houdek (39) i njegova supruga Brigita prije samo nekoliko dana puni su entuzijazma u školu ispratili svog prvašića, sina Davida (7), a sve su ovjekovječili i prigodnom fotografijom, no Houdek je sa svojim prijateljima podijelio kako zasad ne ide sve po planu, pišu 24sata.

– Kaj se napravi kad ti klinac veli da on danas NE ŽELI IĆI U ŠKOLU? Napominjem da se radi o PRVAŠIĆU, koji je u ponedjeljak tek krenuo u školu. Upravo drami da ga “boli grlo”, a Brigita ga je malo prije uhvatila kak si u kupaoni fenom zagrijava čelo!?!?!?! Dakle… Šokirani smo, otkud, kak? Pa takve ideje da mu sa 7 godina padaju na pamet??? Znali smo mi da je on “mustra”… ali ipak… Ovo je neka sasvim nova razina huliganstva in the making. Bože, pomozi nam! A kakva su vaša iskustva sa “školskim radostima? Pišite nam tips and tricks – napisao je Jacques na svom Facebooku profilu.

Dobio je puno savjeta roditelja koji ga prate, a koji su i sami prošli kroz slično iskustvo s vlastitom djecom. Neki komentari nasmijali su okupljene, a zaključak je da je riječ o uobičajenim dječjim ‘mušicama’.

Brigita i Jacques ovog su ljeta proslavili 15. godišnjicu braka. Vjenčali su se 9. srpnja 2005. u crkvi blaženog Alojzija Stepinca u Velikoj Gorici, a uz sina Davida u braku su dobili i 14-godišnju kćer Sofiju.

Facebook Komentari