J.Lo se zaručniku unosila u facu: Svađa je pokvarila romantiku?

Pjevačica Jennifer Lopez (51) i njezin zaručnik Alex Rodriguez (45) u utorak su bili na romantičnoj večeri. Posjetili su američko-talijanski restoran ‘Carbone’ na Manhattanu, pišu 24sata.

No čini se kako je nešto pošlo po zlu. Na fotografijama Jennifer svog zaručnika ozbiljno gleda, a zbog njezina izraza lica šuška se kako su nešto burno raspravljali. Tražili su i stol odvojen od ostalih gostiju.

Paparazzi su ih ‘uhvatili’ dok su čekali hranu, a na fotografijama je Alex okrenut leđima. Iako ovaj par djeluje kao da je u njihovoj vezi sve idilično, čini se kako i kod njih postoje sitne trzavice.

Igrač bejzbola i J.Lo inače su se zaručili u ožujku prošle godine. Vjenčanje je bilo predviđeno za ovo ljeto, no zbog situacije s pandemijom korona virusa odlučili su kako je svadbu najbolje odgoditi. Alex je za strane medije potvrdio kako je sve ‘palo u vodu’.

– Očito je da je ovo vrijeme bez presedana, a mi se samo želimo pobrinuti za sigurnost i vodimo računa da naša djeca budu dobro. Jednostavno se moramo prepustiti i ići kuda i svi idu. Sve je na pauzi – rekao je Rodriguez.

Prije toga su dugo tražili idealan datum kada će oboje moći smanjiti obaveze. Jennifer je trebala dobro isplanirati kada će moći pauzirati snimanje filmova i koncertne turneje. No morat će ponovno tražiti termin.

Facebook Komentari