Hadžiavdagić: Nisam se udala iz interesa; Pokos: Za pokazivanje silikona ne treba fakultet

Influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković (35) prozvala je Vlatku Pokos (50) na društvenim mrežama, prenose 24sata.

– Ona marketing stručnjak? Stručnjakinja za živjeti kao parazit, to sigurno da. Sa mnom se takve ujedinjavati ne mogu nikad pa ni onda, jer ja sam sve osim slična ženama poput nje – napisala je Hana na početku objave.

Spomenula je kako je nikada niti jedan muškarac nije uzdržavao.

– Niti sam se udala iz interesa niti me muškarac uzdržavao ikad. Nitko nije ništa rekao o Radeljaku (iako mi je sve osim simpatičan), nego o tome kako je ona dala sebi za pravo da nekome spominje financiranje, a molila je bunde nakon što ju je Dikan naglavačke izbacio iz stana. Licemjerje da dalje nema! Kad bolje razmislim, sebe je opisala vlastitim tekstom da toga jadna nije niti svjesna – ljutita je bila Hadžiavdagić.

Hanu je razbjesnila Vlatkina objava o influencerima, gdje je voditeljica iznijela iskreno mišljenje o ljudima koji se bave tim zanimanjem. Cijelu ovu raspravu zahuktao je slučaj s influencericom Doris Stanković (20), koja je tražila jedan restoran u Poreču da joj da besplatnu večeru u zamjenu za reklamu.

U komentarima se javila i influencerica Ella Dvornik (29), koja je poslije obrisala napisano.

– Priča žena iz iskustva? Ali marketinška stručnjakinja! Možda za 20. stoljeće. Netko tko je bio ponižavan javno na najgori mogući način od strane muškarca, umjesto da nauči na tom iskustvu i bude bolja žena i podrži druge žene, ona zrcali taj gnjev i bijes usmjeren njoj, na druge žene.Kažem žene, jer su većina influencera upravo žene. Zaista ne bih to očekivala… al ipak je 2020. Sve je moguće – komentirala je Ella.

Vlatka kaže da nije iznenađenja njihovim izjavama te da je navikla na niske napade.

– Navikla sam na niske napade kojima sam godinama bila izložena u Hrvatskoj i nakon što sam je napustila. Iako ih niti u jednoj izjavi nisam spomenula, ovo je vrlo ružan osobni napad od strane Hane Hadžiavdagić i Elle Dvornik. Razina i rječnik koji koriste u komunikaciji pametnim ljudima dovoljno govore i zorno prikazuju da ja pripadam nekom drugom svijetu – ispričala je Vlatka za Slobodnu Dalmaciju.

Vlatka kaže kako je javno djelovanje jedno, a privatni život nešto potpuno drugo.

– Svatko tko se javno izlaže mora biti spreman na kritiku i nije uvijek ugodno. Ja se nisam dotaknula njihovog privatnog života, izgleda, plastičnih operacija i ponižavajućih, vulgarnih trenutaka u pokušajima da ostvare nekakvu karijeru. A svi smo im svjedočili – govori Vlatka te nastavila:

– Indikativno je da su me napale žene koje su materijalno zbrinute u svojim brakovima, ali javno žele glumatati nekakvu emancipaciju! Doista je nevjerojatno koliko su pogubljene u svojoj samoljubivosti i internetskoj slavi, potpuno nesposobne sagledati vlastiti život! Uostalom, nitko ne zna što ga čeka iza ugla, možda užasan i ponižavajući razvod. Ono što me razlikuje od takvih ljudi moj je vrlo realan stav prema životu! Nikad me nije zanimala internetska niti bilo koja druga vrsta isprazne slave. Napustila sam sve to i ovdje u Torontu živim vrlo normalan život.

Vlatka sada, kaže, ima svoj mir i nitko je ne procjenjuje kroz bivše partnere i nikoga ne zanima njezin privatni život.

– Stoga su mi jako smiješne ocjene kako sam bijesna i isfrustrirana, bazirane na pop psihologiji. Ako im je tako lakše, neka vjeruju u to! Oduvijek sam imala čvrste stavove, temeljene na određenom znanju i iskustvu, a to ljude iritira. Razgovaram argumentima, ne privatnim uvredama! One se smiju mojim diplomama? Što će njima fakulteti? Za pokazivanje golih stražnjica i silikona i blebetanje gluposti! Za to im fakulteti ne trebaju – kaže Vlatka.

Facebook Komentari