FOTO Strava na A3: Vatra gutala kamione, autocesta blokirana, dvije osobe poginule

Foto: Vatrogasna postrojba Ivanic-Grad

U prometnoj nesreći na autocesti A3 oko 16 sati sudarilo se nekoliko teretnih vozila i dva osobna automobila.

“Prošao sam Zagreb. Trebao sam uzeti karticu da idem za Slavoniji, a onda sam vidio da se dimi kao ludo. Sad su prošli vatrogasci, hitna i policija. Ne može se proći. Stoje već 20 minuta. Nitko nam ništa ne govori”, ispričao nam je čitatelj koji je na autocesti A3 u srijedu poslijepodne snimio posljedice teške nesreće.

Foto: Vatrogasna postrojba Ivanić-Grad

Prometna nesreća u kojoj su se kamioni i zapalili dogodila se u srijedu oko 16 sati.

Foto: Facebook bhtruck.ba

“Danas, 9. rujna oko 16 sati na A3, 3 km nakon odmorišta Ježevo u smjeru istoka, za sada iz neutvrđenih razloga i na neutvrđen način došlo je do prometne nesreće između dva teretna i dva osobna vozila, nakon čega je izbio požar”, rekli su u zagrebačkoj policiji.

“Zbog sigurnosti ostalih sudionika u prometu zatvoren je promet od izlaza Rugvica u smjeru istoka i od izlaza Ivanić Grad u smjeru zapada, promet se odvija obilazno na lokalne ceste. Sva vozila zatečena između mjesta događaja se postupno propuštaju. Požar je lokaliziran međutim i dalje se gasi postepeno. U suradnji s nadležnim službama žurno se priprema sjeverni kolnik A3, između čvora Rugvica i Ivanić grad za dvosmjerni promet jednim kolničkim trakom”, dodaju.

Prema dosad prikupljenim informacijama u prometnoj nesreći dvije osobe su smrtno stradale, kažu u policiji.

Očevid će se obaviti čim se steknu uvjeti, piše dnevnik.hr.

Facebook Komentari