Booking.com najavio otpuštanja: Količina posla nažalost se neće povećati u bliskoj budućnosti

COVID-19 uvelike je utjecao na našu branšu. Partneri poput vas primijetili su pad potražnje kao što smo ga i mi primijetili, piše Booking.com u pismu privatnim iznajmljivačima.

“U kolovozu smo najavili da će doći do restrukturiranja Booking.com-a. Naš trenutačni broj zaposlenika zamišljen je za puno veći opseg posla nego što ga imamo sada, a količina posla nažalost se neće povećati u bliskoj budućnosti. Učinili smo sve što je u našoj moći kako bismo spasili radna mjesta, no svjesni smo činjenice da moramo nešto promijeniti kako bismo i dalje mogli pružati podršku našim zajedničkim korisnicima i našim partnerima u narednim mjesecima i godinama.

Počevši s današnjim danom zaposlenici Booking.com-a diljem svijeta počet će dobivati obavijesti o tome hoće li ovo utjecati na njih. Slanje obavijesti ovisit će od države do države i bit će obavljeno u skladu s lokalnim zakonima i uredbama.

Ovo je uistinu tužan dan za sve u Booking.com-u. No vama, našim partnerima, želimo ponoviti da smo i dalje usredotočeni na to da vam pružimo podršku tijekom ove grozne krize i nakon nje. I dalje ćete primati vrhunsku podršku i uslugu te ćemo vas i dalje redovito obavještavati o naporima koje ulažemo u oporavak u Partner Hubu.

Svi smo u ovome zajedno. I zajedno ćemo se oporaviti”, piše Booking.com.

Facebook Komentari