Užas na Malešnici: Žena se derala s prozora, kaže sedmorica, osmorica mlatili jednoga, prijetili i vozaču koji je stao….

Oko 23 sata u nedjelju izbila je brutalna tučnjava na Malešnici kod kafića MB. Tučnjava je bila prvo samo u kafiću, čitateljica Vijesti.hr cijelo vrijeme je čula psovke, a potom su se krenuli opako mlatiti na cesti, opisala je.

Prijetili su vozaču koji je prolazio

Bilo je riječ o sedam ili osam osoba koje su na ulici udarali jednu osobu.

”Ja sam se bojala da će ga ubiti. Derala sam se s prozora da prestanu”, opisala je.

“I auto koji je u tom trenutku prolazio cestom je stao, ali u prijetili i njemu, kažu mi prolaznici. Žrtvu su nastavili udarati dok nije došla policija”, ispričala nam je.

”Ja bih rekla da se u zadnji čas se policija zaletjela usred tučnjave. Od kad sam ih zvala do kad su došli trebalo im je oko 5 do 10 minuta. Došao je kombi i četiri policijska auta i hitna kola”, ispričala je svjedokinja.

Hitna nije nikog odvezla tvrdi, ali pregledali su osobu koja je ležala na podu. Prema informacijama koje su s vijesti.hr dobili iz zagrebačke policije bila je riječ o tučnjavi dvije osobe u alkoholiziranom stanju koje su kasnije privedene. Radi se o narušavanju javnog reda i mira, a za skupinu ljudi koje je čitateljica vidjela iz policije tvrde kako je riječ o ljudima iz kafića koji su dvije privedene osobe pokušali razdvojiti.

Facebook Komentari