Pretučeni sudac: Nisam mogao nastaviti, na bolovanju sam…

Sve se dogodilo točno tako kako stoji u zapisniku. Jednostavno mu je puknuo film i postupio je tako kako je postupio, pišu 24sata.

Rekao je to Denis Buden, sudac kojeg je pretukao nogometaš u susretu četvrtoga kola šestog ranga hrvatskog nogometa, 2. ŽNL Varaždinske županije, između Podravca Kitro i Mladosti iz Sigetca.

Incident se dogodio u 37. minuti, kada je pričuvni igrač Podravca Kitro fizički nasrnuo na suca Budena, udario ga otvorenim dlanom ispod oka i sudac je prekinuo susret.

– Nisam se osjećao sposobnim nastaviti suđenje – rekao je Buden, sudac iz Črešnjeva, mjesta desetak kilometara udaljenog od Varaždina.

Odmah nakon susreta Buden je potražio liječničku pomoć.

– Mogu vam samo reći da sam na bolovanju.

Neslužbeno se doznaje da je isti igrač koji je nasrnuo na Budena brat jednog nogometaša koji je okršaj s istim sucem imao već ranije na jednom malonogometnom turniru.

– Nisam imao pojima da je igrač Podravca brat jednog nogometaša koji je već ranije dobio zabranu igranja na šest mjeseci – priča Buden.

Oni koji su bili na susretu govore da se sudac Buden unosio pričuvnom igraču u lice.

– Liniju sam prešao, no sada mnogi svašta govore – rekao je sudac, koji još čeka liječničke nalaze, a protiv igrača Podravca najvjerojatnije sprema privatnu tužbu.

– Čekam još papire i ako ću imati mogućnosti, sigurno ću pravdu tražiti dalje na sudu – zaključuje Buden.

Facebook Komentari