Mbappe ima korona virus: Neće igrati u utorak protiv Hrvatske

Kylian Mbappe pozitivan je na korona virus i neće konkurirati za nastup protiv Hrvatske u drugom kolu Lige nacija u utorak u Parizu, objavio je L’Equipe.

Zvijezda PSG-a u ponedjeljak je dobila vijest o pozitivnom nalazu koji je objavila Uefa i Mbappe se već udaljio od momčadi i na putu je prema kući, prenose 24sata.

Mbappe je, prema francuskim medijima, trebao ostati na klupi za sutrašnji dvoboj u Parizu, pa Deschamps neće imati najjačeg mogućeg asa krene li nešto po krivu.

– Moram uzeti u obzir različite parametre, neke koje znate, neke koje ne znate. Ali kad odaberem 23 igrača, pretpostavljam da svi mogu početi. Da, bit će dosta promjena – najavio je Deschamps istaknuvši da i dalje vjeruje u Antoinea Griezmanna usprkos njegovim lošijim igrama i činjenici da je protiv Švedske promašio kazneni udarac.

– Ne sumnjam u njega. Zna da protiv Švedske nije imao najbolju utakmicu. Moramo uzeti u obzir i njegovu osobnu situaciju, govorim o njegovom sportskom stanju. Razgovarat ću s njim i vidjeti što je najbolje za momčad i za njega.

Osvrnuo se i na molbe i pritiske pojedinih klubova koji su tražili odmor za neke igrače.

– To se može dogoditi, izravno ili neizravno. Razumijem položaj klubova, međutim nije novost što se interesi klubova i reprezentacija često razilaze. Uvijek pazim da ne riskiram ozljede igrača, ali komplicirano je staviti se na moje mjesto – poručio je.

Facebook Komentari