Jacques ispratio svoje prvašiće

Mnogi su školarci s veseljem dočekali povratak u školske klupe nakon nekoliko mjeseci. Zbog novih mjera koje su nastupile radi epidemiološke situacije, možda je mnogima bilo neobično vratiti se u takvim uvjetima. No tu su njihovi roditelji da ih ohrabre, pišu 24sata.

A svojoj je djeci sretan prvi dan škole poželjela i Brigita Houdek, supruga Jacquesa Houdeka (39). ‘Okinuli’ su obiteljsku fotografiju prije no što su djecu ispratili u školu.

– Moji prvašići. Koji miks emocija, uf. Sretno i hrabro u novoj životnoj avanturi. Volim vas – napisala je Brigita u opis fotografije. Supružnici imaju sina Davida i kćer Sofiju koji su vidno raspoloženi dočekali prvi dan nove školske godine.

Osim toga, školarci su se i uskladili. David i Sofija stavili su plave pramenove. Ona je ofarbana po cijeloj dužini kose s nekoliko pramenova, a maleni David ima pramenove pri kraju šiška.

Brigita i Jacques uskoro će proslaviti 15. godišnjicu braka, a ako je suditi prema zajedničkim fotografijama, njihova ljubav cvjeta kao i prvoga dana. Vjenčali su se 9. srpnja 2005. u crkvi blaženog Alojzija Stepinca u Velikoj Gorici.

Facebook Komentari