Vučić bijesan: Diplomatkinja ga usporedila sa Sharon Stone

Glasnogovornica ruskog ministarstva vanjskih poslova Maria Zaharova jučer je ‘zapalila’ Facebook svojom je objavom i izazvala lavinu reakcija u Srbiji. Ona je naime Aleksandra Vučića usporedila sa Sharon Stone iz jedne od najeksplicitnijih scena u filmu – onu iz Sirovih strasti kada na ispitivanju u policiji sjedi na sjedalici prekriženih nogu i bez gaćica.

Zaharova je komentirala sastanak u Ovalnom uredu u Bijeloj kući u Washingtonu, pišu 24sata.

Если Вас позвали в БД, а стул поставили так, будто Вы на допросе, садитесь как на фото #2. Кем бы Вы ни были. Просто…

Gepostet von Maria Zakharova am Samstag, 5. September 2020

– Ako ste pozvani u Bijelu kuću, a stolica je postavljena kao da vas ispituju, sjedite kao na fotografiji broj 2. Tko god da jeste. Vjerujte mi – napisala je Zaharova.

Pritom na prvoj fotografiji Vučić sjedi sam na stolici ispred ogromnog stola za kojim sjedi Trump, a na drugoj je čuvena scena iz Sirovih strasti i Sharon Stone na ispitivanju.

Od trenutka kada je objavila tu fotografiju dobila je preko pet tisuća komentara, a na kraju je reagirao i Aleksandar Vučić.

– Marija Zaharova najviše govori o sebi. Primitivizam i prostakluk govore o njoj, kao i o onima koji su je imenovali. Neka se oni time bave, ja joj neću odgovarati – rekao je.

Zaharova se naknadno ispričala zbog izjave koja je u Srbiji izazvala niz reakcija.

– Ispričavam se, ali moja objava je krivo protumačena. Jedino što je u njemu napisano bilo je neslaganje s arogantnim stavom posebnih. Trikovi protokola postali su jedna od metoda koju američki dužnosnici redovito koriste kako bi na umjetan način stvorili vidljivost vlastite posebnosti. A to je neprihvatljivo – naglasila je Zaharova na Facebooku uz istu fotografiju, koju ipak nije uklonila.

Facebook Komentari