24.3 C
Zagreb
Naslovnica Sport Trener svih trenera je ogorčen: Jedan igrač djelovao je kao neprijateljski element...

Trener svih trenera je ogorčen: Jedan igrač djelovao je kao neprijateljski element u našim redovima

Gorčina u glasu, pokoja psovka previše i teški uzdasi. Tako je zvučao Ćiro dan nakon teškog prizemljenja u Portugalu, piše Sport klub.

“A što da ti kažem sine, jesam gledao sam utakmicu, ali bolje da nisam…”, govori Sport klubu trener svih trenera i bivši izbornik na pitanje za prvi komentar o susretu, a onda otkriva da usprkos teškoj katastrofi nije iznenađen.

“Ovako nešto je bilo i za očekivati, većina naših igrača nije u natjecateljskoj formi i to se sinoć vidjelo, a uz sve su nam nedostajala dva ključna igrača.”

Ali s Portugalom je ista situacija, nisu bili u ritmu, nisu imali Ronalda, što je onda presudilo?

“Reću ću vam ovo. Jedan čovjek me posebno razočarao, a očekivao sam da će biti naš ključni igrač. Kovačić je ove sezone žario i palio u Engleskoj, bio je najbolji igrač Chelsea i bilo mi je izrazito drago zbog toga, a sinoć je u Portu djelovao kao neprijateljski element u našim redovima.”

Zamjerate li nešto izborniku Daliću?

“Ma kakvi, Dalić je čovjek koji bi ga iglom ubadao u guzicu da je mogao, evo možda mu jedino zamjeram što je slijep i što ne vidi koliko je dečko loš i da više nije za reprezentaciju. Prije dva dana sam jednom novinaru L’Equipea pričao kako će Kovačić postati naš nositelj i da se u Engleskoj probudio, i onda odigrao onako kao jučer. Veliko razočaranje, dečko koji je imao sve predispozicije da bude novi Boban ili Asanović postao je promašaj kojem više nije mjesto ovdje”, rekao je Ćiro.

Što s Francuskom, hoće li nam ovaj poraz pomoći u psihološkom smislu da bolje odigramo?

“Čuj, Francuzi kao takvi uvijek predstavljaju motiv za sebe, ali ne bih se ni u Parizu nadao bajnom rezultatu, ne nakon ovoga. Nadam se da će Dalić smoći snage i smisliti nešto drukčije, on je jedini čovjek koji trenutno ima moju punu podršku!”, piše Sport klub.

Dalić nakon poraza od Portugala: Još dobro smo prošli na kraju

Nakon loše utakmice u Portugalu Lovren otvoren kao i uvijek: Ako se netko umorio neka preskoči Francusku

Iz minute u minutu: Teška večer za Vatrene u Portugalu, 4:1 i tri stative domaćih

Najnovije

Još iz rubrike