Šef dubrovačkih vatrogasaca pijan sudjelovao u sudaru: Dao sam mandat na raspolaganje

Stjepan Simović zvani Simbi, zapovjednik vatrogasne zajednice Dubrovačko-neretvanske županije sinoć je sudjelovao u prometnoj nesreći u Dubokoj ljutoj, naselju između Dubrovnika i Cavtata, pišu 24sata.

U nesreći su sudjelovala tri automobila. Jedna osoba zatražila je liječničku pomoć. Materijalna šteta je značajna.

Iako policijski izvidi još traju, mještani pričaju kako je nesreću uzrokovao upravo Simović i to u službenom vozilu, a k tome i u alkoholiziranom stanju. Od policije se tek kratko dobio podatak da je jedan od sudionika napuhao 1,22 promila, ali nisu otkrivali detalje.

Kontaktiralo se Simovića koji je potvrdio ove informacije.

– Sinoć u večernjim satima sudjelovao sam u prometnoj nezgodi koja se dogodila u Dubokoj ljutoj. Na sreću, prometna nezgoda je prošla samo s materijalnom štetom i jednom lakše ozlijeđenom osobom. O uzrocima i okolnostima nezgode više ću moći izjaviti nakon završene policijske obrade – kazao je Simović i dodao:

– Izražavam ispriku cjelokupnoj javnosti jer mi je tom prilikom utvrđena prisutnost alkohola u krvi. S obzirom na navedeno, jutros sam Predsjedniku Vatrogasne županije DNZ dao mandat na raspolaganje. Iskreno mi je žao što sam nakon godina uzorne službe, ovim činom zasjenio odoru koju cijenim i s ponosom nosim.

Facebook Komentari