Djedica (83) zalutao u trezor banke i izazvao opću uzbunu

Foto: Ilustracija

Jedan 83-godišnji muškarac nekim je čudom zalutao u trezor banke Volksbank u njemačkom gradu Paderbornu što je pokrenulo veliku policijsku akciju. Kako je starac završio u trezoru još nije jasno, no zaposlenici ga nisu primijetili te su zaključali trezor i zatvorili poslovnicu u petak nakon kraja radnog vremena – izvijestile su novine Neue Westfälische, pišu 24sata.

Ipak, sigurnosni detektori pokreta otkrili su da se netko nalazi u trezoru nakon što je banka zatvorena i to je aktiviralo alarm. Policija je, misleći da je u tijeku filmska provala u banci, pokrenula sve raspoložive jedinice, uključujući i teško naoružane specijalce. Čitavo područje oko banke je ograđeno, a specijalci su krenuli u pretraživanje prostorija banke. Kad su otvorili trezor pred njima se ukazao zbunjeni starac.

Kasnije se saznalo da je djedica taj dan odlutao iz svojeg stana, a njegova supruga je nekoliko sati prije policijske akcije prijavila njegov nestanak. Najveće pitanje ipak ostaje bez odgovora: kako je uspio neprimijećen ući u trezor? Iz banke nisu htjeli komentirati događaj, a policija je starca predala hitnoj pomoći. Za sada nisu podnijeli nikakvu prijavu.

Facebook Komentari