Smijenjen zaraženi šef stožera, pod mjerom samoizolacije hodao po dvorištu

“Vedrana Neferovića razrješava se dužnosti Načelnika stožera civilne zaštite Požeško-slavonske županije zbog pozitivnog testa na COVID-19, zbog čega je u nemogućnosti obavljati funkciju na koju je imenovan”, stoji u odluci o razrješenju i imenovanju načelnika Stožera civilne zaštite Požeško-slavonske županije, javlja N1.

Alojz Tomašević imenovan je novim načelnikom.

Odluka je na stranicama Županije objavljena danas, ali je datum na njoj 31. kolovoza.

Podsjetimo, Lokalni portal 034portal jutros je objavio kako Neferović kosi travnjak ispred kuće, a objavili su i fotografije šefa Požeško-slavonskog stožera ispred kuće. S njim je i njegovo dijete.

Neferović je za Index potvrdio kako je hodao oko kuće, no kaže da nije kosio. nego skupljao travu.

“Možete zvati tvrtku Komunalac, oni su jučer ujutro pokosili, a meni je to izgledalo neuredno i razbacano pa sam jučer poslijepodne samo malo pomeo ispred kuće. Izašao sam sa sinom kako bih to pomeo i bili smo ispred kuće samo desetak minuta, a na kraju je od toga ispala drama. Dakle, niti sam hodao po ulici, jer ispred moje kuće nema nogostupa pa ljudi hodaju preko puta, niti je ikoga bilo kraj mene, osim sina koji je isto, kao i cijela obitelj, pozitivan na koronavirus”, kazao je Neferović za Index.

Kazao je kako je “samo na 10 minuta razbio monotoniju sebi i sinu”.

Načelnik požeškog stožera ima koronu, a hoda oko kuće: Ma izašao sam nakratko pomesti

Facebook Komentari