Pacijentice optužuju psihijatra iz Hrvatske: Tražio je da se skinem i pitao može li me dirati

Emisija Provjereno na Novoj TV donosi šokantne ispovijesti pacijentica koje su uglednog psihijatra sa sjevera Hrvatske optužili za seksualno zlostavljanje i koji, kako piše Dnevnik.hr, unatoč prijavama komori, još uvijek ima dozvolu za rad.

– Dolazila sam svaka dva mjeseca, počeo mi je govoriti svakakve stvari, da se seksam na svakom uglu… Onda me pitao može li probati koliko sam vlažna – ispričala je pacijentica za Provjereno.

Prebacila se kod drugog psihoterapeuta i sve mu ispričala.

– Ta je djevojka došla k njemu radi duboke anksioznosti. Objasnio joj je da ima pojačanu laktaciju iz grudi i pri svakom dolasku dirao ju je po grudima. To je trajalo pet, šest mjeseci, a onda joj je predložio seksualni odnos. Lukavo je manipulirao djevojkama koje su bile ranjive, on je seksualni predator – ispričao je za Provjereno Nebojša Buđanovac, psihoterapeut i socijalni pedagog kojem se djevojka obratila za pomoć.

Druga djevojka kaže da je na liječenje kod tog uglednog psihijatra došla zbog depresije, a on ju je tražio da se skine.

– Imao bi te neke metode diranja, učenje udisaja, izdisaja… Stalno je ponavljao da je seksualni odnos jako bitan u terapeutske svrhe – rekla je pacijentica, koja je tada bila studentica klavira, prenose 24sata.

Facebook Komentari