Hurem je trudna, ali krije tko je otac bebe: U vezi je s kolegom?

Turska glumica Meryem Uzerli (36), koju gledatelji najviše pamte po ulozi Hurem u seriji ‘Sulejman Veličanstveni’, čeka drugo dijete. Vijest je Meryem potvrdila za turske medije, pišu 24sata.

– Trudna sam pet mjeseci. Ako sve bude u redu, u siječnju ću roditi djevojčicu. Lara je već dugo željela brata ili sestru, presretna sam što će joj se ta želja uskoro ostvariti. A i ja sam sretna jer osnivam vlastitu obitelj – ispričala je glumica.

Glumica krije privatni život od očiju javnosti pa tako nije željela otkriti tko je otac djeteta, iako je nedavno govorila da je sretno zaljubljena. No, šuška se kako Meryem ljubi kolegu Çağlara Ertuğrula (32), ali nitko od njih dvoje to nije potvrdio.

Glumica Uzerli već ima kćer Laru (6) koju je dobila u vezi sa 17 godina starijim poduzetnikom Canom Atesom. S njim je prekinula kontakt još prije rođenja djevojčice.

Meryem se nedavno ‘bacila’ na novi biznis. Najavila je otvorenje prodavaonice zdravih slatkiša u središtu Berlina.

– Riječ je o ukusnim i vrlo zdravim slatkišima. Ovo je samo početak prelijepog putovanja, počinjem u Berlinu, a nadam se da ćemo se širiti cijelim svijetom. Ja i moji prijatelji kreirali smo ovo mjesto u kojem želimo da se osjećate kao kod kuće dok uživate u slatkišima najbolje kvalitete – poručila je na Instagramu. U ponudi su veganske okoladice, džemovi, kakao na žlicu, macaronsi, sladoled…

Facebook Komentari