Detalji obiteljske tragedije u Solingenu: Majka je tabletama ubila petero svoje djece

Foto: Ilustracija

U obiteljskoj drami u Solingenu 27-godišnja majka Christiane K. je po svemu sudeći tabletama ubila petero od svoje šestero djece: svoje tri kćeri u dobi od jedne i pol, dvije i tri godine te dvojicu svojih sinova Lucu (8) i Tima (6), prenosi Fenix-magazin.de

Policija je popodne potvrdila RTL-u kako se 27-godišnja majka „teško sumnjiči za ubojstvo svoje petero djece“ čija tijela su u četvrtak popodne pronađena u stanu u okrugu Solingen Hasseldelle u Sjevernoj Rajni i Vestfaliji, prenose 24sata.

Jedini preživjeli od djece je 11-godišnji sina Marcel, koji je sada na sigurnom i o njemu brine baka sa članovima svoje obitelji.

Kako doznaje RTL iz istražnih krugova, majka je nakon zločina bila u vlaku sa svojim jedanaestogodišnjim sinom Marcelom. Sišla je na glavnom kolodvoru u Düsseldorfu i tamo se pokušala ubiti bacivši se pod vlak. Teško ozlijeđena je prebačena u bolnicu.

Jedanaestogodišnjak sin Marcel je potom sam otputovao vlakom do Mönchengladbacha, gdje mu živi baka koja je o svemu obavijestila policiju nešto prije 14 sati.

Strava u Njemačkoj: Majka ubila petero djece, pa se 25 km dalje bacila pod vlak, šesto dijete stiglo kod bake

Facebook Komentari