Ovo je bjegunac iz Splita, policija moli građane da jave ako ga vide

Čaleta je pravosudnim policajcima pobjegao kada su ga sa suda vodili prema službenom kombiju kojim je trebao biti vraćen u zatvor na Bilicama. Kako bi ga spriječili u bijegu pravosudni policajci su zapucali u zrak, no on je ipak utekao, javlja N1.

Policija je potvrdila događaj i rekla da je u 12,10 sati u splitskoj Gundulićevoj ulici muškarac koji se nalazio pod nadzorom pravosudnih policajaca pobjegao zbog čega “policija poduzima mjere traganja”.

“Muškarac je odjeven u majicu kratkih rukava na plavo-bijele pruge, jeans hlače i tenisice. Visok je oko 180 centimetara i slabije je tjelesne građe”, izvijestila je policija, moleći građane da ih ukoliko ugledaju bjegunca obavijeste na broj telefona 192.

Građani su, kako se doznaje, policiji dojavili da je viđen u blizini Turske kule, a na terenu je policija sa potražnim psima.

Odbjeglom Čaleti se sudi da je 2013. u Ukrajini ubio svoju trudnu djevojku, a na sudu je kazao da se osjeća krivim, ali ne na način na koji to tvrdi tužiteljstvo. Djevojku je, prema optužnici, ubio zbog ljubomore i kako bi je kaznio jer je zatrudnjela s drugim muškarcem. Brutalno ju je izudarao, najvjerojatnije čekićem, po glavi pri čemu je preminulo i njeno nerođeno dijete.

Velika potjera: Ubojica trudne Ukrajinke pobjegao ispred suda u Splitu, policajac pucao u zrak!

Facebook Komentari