Nakon atraktivne Sasso, svi komentiraju novu reklamu Pipija koja je podijelila javnost

Bivša manekenka Ana Sasso 1982. je izabrana za Miss Jugoslavije, a godinu dana nakon toga snimila je reklamni spot za gazirano piće ‘Pipi’. Ta reklama lansirala ju je kao hrvatskog seks simbola, a većina ih se još uvijek sjeća kako mlada Splićanka izranja iz mora u mokroj majici u kojoj se naziru grudi i bradavice, piše Večernji.

Dalmatinski brend ovog je tjedna na svojoj Facebook stranici objavio novu reklamu za to piće. Na crtežu dvojice muškaraca leži na plaži u tangama, drže za ruke i crtaju srca na pijesku uz poruku.

“Promjena vrimena, a i vrimena se minjaju. I #bolimePipi”, napisali su uz crtež koji je odmah podigao buru u javnosti. “Prije nisam kupovala Pipi, ali sad budem. Svaka vam čast. Živjela ljubav”, napisala je jedna pratiteljica, a mnogi su je podržali. No, bilo je i onih koje je ova reklama neugodno iznenadila. “Vratite nam Anu Sasso! Ovoj dvojici pod hitno treba ‘pipi’. Više neću piti to piće”, komentirao je drugi. Inače, za novi marketinški potez Pipija zadužen je direktor Dalmacijavina, Luka Diel-Zadro.

Facebook Komentari