Harry i Meghan su nepoželjni: Doveli su helikoptere i turiste

Kraljica Elizabeth II. dodijelila je svom unuku, princu Harryju, titulu vojvode od Sussexa, priopćila je Buckinghamska palača, što znači da je njegova američka zaručnica postala vojvotkinja nakon jučerašnjeg vjenčanja održanog u Windsoru

Čovjek prije poznat kao princ Harry, a sad poznat kao samo Harry (35), i njegova supruga, bivša i buduća glumica Meghan Markle (38), nedavno su za vilu pokraj Sante Barbare iskeširali oko 100 milijuna kuna, pišu 24sata.

Odabrali su grad Montecito, u kojemu žive superbogati, daleko od problema običnog puka. Uživali su stanovnici Montecita do prije mjesec dana u svojem mirnom kvartu, ukrašenim parkovima, bazenima, rekreacijskim centrima…

A onda su stigli Harry i Meghan. I s njima sva sila novinara i fanova kraljevske obitelji. Pa je sad nekoć mirni kvart prepun nepoznatih ljudi, a stanovnici su za TMZ ispričali kakve im je probleme donio dolazak bivšeg kraljevskog para.

– To je stvarno frustrirajuće. Svima nam je narušena privatnost. Oni još nisu ni došli tu, a nastao je kaos. Nadlijeću helikopteri, mediji nas zaustavljaju i postavljaju pitanja o njima. Mislim da je vrijeme da se to malo stavi pod kontrolu – rekao je jedan iznervirani stanovnik Montecita za TMZ.

Nitko nije htio imenom i prezimenom ići protiv para, shvaćaju da su zbog tog problema i oni sami “pobjegli” iz Velike Britanije u SAD. Ali svejedno bi voljeli da su pobjegli negdje drugdje, a ne baš u njihov Montecito.

Facebook Komentari