Frontalni sudar dva auta blizu Korenice: Iz motora su sukljali dim i vatra, jedan poginuli

Ilustracija

Na državnoj cesti D-1, kod benzinske pumpe na izlazu iz Korenice malo prije 9 sati ujutro, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a više ih je povrijeđeno, pišu 24sata.

U naselju Vranovača, odmah iza benzinske pumpe, došlo je do prometne nesreće u kojoj ima stradalih osoba. JVP Pl. Jezera odmah izlazi na teren sa tri vatrogasca u navalnom vozilu, javlja Lika Online.

Po dolasku na mjesto događaja utvrđuju da je došlo do frontalnog sudara dva osobna automobila stranih registraciijskih oznaka i da ispod poklopca motora jednog od vozila izbija para ili dim. Vatrogasci su odmah krenuli u zaustavljanje požara na vozilima te su do dolaska policije zaustavili promet na toj dionici.

– Zbrinjavanje i priprema nekih od povrijeđenih osoba na licu mjesta je trajala skoro cijeli sat, a ukupno su na mjesto intervencije stigla četiri tima hitne pomoći u različitim vremenskim razmacima, dok su vatrogasci za to vrijeme osiguravali mjesto nesreće kao i nakon odlaska povrijeđenih sve do završetka policijskog očevida i micanja slupanih vozila službom auto-vuče, priopćeno je iz JVP Plitvička jezera.

Share This Article