Ne govore istinu jer misle da potpuna iskrenost nije zdrava: Ovi horoskopski znakovi najviše lažu svoje partnere

Iskrenost je ključna za zdrav i sretan odnos. Ipak, bez obzira na to, neki su u vezi odlučili biti neiskreni pa su skloni ponekad lagati partnerima. Oni to ne čine da bi povrijedili druge, već kako bi imali mir u vezi. Za njih transparentnost nije uvijek zdrava, prenos 24sata.

Prema astrologiji, određene osobine horoskopskih znakova mogu otkriti tko najviše laže svojim partnerima, prenosi Pinkvilla.

Blizanci

Ljudi ovog horoskopskog znaka često lažu partnerima jer ne žele povrijediti njihove emocije pa radije lažu, samo kako bi se činilo da je sve u redu.

Riba

Vole svoje partnere, ali istodobno se ustručavaju tražiti nešto što im treba. Dakle, oni to žele neizravno od svog partnera i ne smeta im to dobiti uz pomoć nekih laži. Ne mogu nešto izravno tražiti, stoga moraju koristiti strategije.

Vaga

Vage imaju vrlo šarmantnu osobnost, ali ponekad pokušavaju manipulirati ljudima. To je zato što žele izbjeći bilo kakvu konfrontaciju. No, Vage bi trebale pokušati biti hrabrije u sukobima.

Rak

Rakovi često lažu u svojim odnosima, pogotovo kada ne mogu lako prihvatiti istinu. Ali njihove su laži u manjim razmjerima i ne vrijeđaju intenzivno njihove partnere. Dakle, oni trebaju biti malo praktičniji te logično razmišljati i prihvatiti istinu bez ikakve laži.

Vodenjak

Vodenjaci također lažu u manjim razmjerima koji drugima ne nanose toliko štetu, ali se često zapletu u vlastitu mrežu laži.

Facebook Komentari