Par nudi 17.000 kuna nekome tko će ih preseliti potpuno gol

Nudistički par iz Engleske seli se iz stana u veći dom sredinom rujna i htjeli bi profesionalca da im pomogne sa selidbom. Ipak, ima kvaka, žele da radnik posao obavi potpuno gol, a to su spremni platiti oko 17 tisuća kuna, pišu 24sata.

Svoju ponudu za posao poslali su internetskoj stranici Shift, koja se bavi preseljenjima, dostavama i transportom, ali oni nisu mogli zaprimiti takav zahtjev. Umjesto toga, obećali su im pomoći koliko mogu u potrazi za nudistom koji radi selidbe.

Na društvenim mrežama objavili su javnu molbu u kojoj traže ‘golog špeditera’, koji je voljan pomoći paru nudista u selidbi. Pišu da se posao plaća 17.000 kuna i da ga treba odraditi potpuno gol, a dodaju i da će par osigurati donje rublje koje radnik smije nositi dok nosi stvari iz starog i u novi prostor. Pri ulasku u stari i novi dom nudističkog para, donje rublje treba skinuti. Shift je čak ponudio i jedan od svojih kombija bilo kome tko je voljan izvršiti zadatak.

Par je ‘u nudizmu’ već pet godina i iako ne očekuju da svi uokolo šetaju goli kao oni, preferiraju da su u njihovom domu ljudi goli. Udaljenost između starog i novog doma para je oko 24 kilometra.

U Shiftu pak kažu da su oni spremni pomoći svima u njihovim zahtjevima i ako se pokaže da postoji potražnja za ‘golim špediterima’, oni će i takvu uslugu uvrstiti u svoju ponudu, piše Mirror.

Facebook Komentari