CMC festival će biti bez publike

Prvi put nakon 12 godina CMC festival powered by Calzedonia u Vodicama bit će bez publike. Sukladno epidemološkoj situaciji u Hrvatskoj najveći festival domaće glazbe u regiji, koji uživo gledaju deseci tisuća posjetitelja, neće biti održan kako je to bilo uobičajeno proteklih godina kako se ne bi ugrozila sigurnost publike, kao i svih izvođača, tehničke ekipe i svih iz organizacije, pišu 24sata.

Već 12 godina najveći festival domaće glazbe u regiji organizira se zbog velikog broja publike, a kako ne bi ostali zakinuti ovogodišnje izdanje bit će putem televizijskih ekrana na CMC televiziji u subotu, 5. Rujna u 20 sati. S javljanjima iz Vodica i studija CMC televizije u Zagrebu predstavit će se izvođači kao što su Alen Nižetić, Antonija Šola, Colonia, Dino Petrić, Domenica, Dražen Zečić, Ivan zak feayt Fya Philly & L’ Titude, Ivana Kovač, Jasmin Stavros, Magazin, Neda Ukraden, Petar Dragojević, Vladimir Kočiš Zec, Zlatko Pejaković, Željko Bebek, Tri mušketira, Učiteljice…

– Ovakvo revijalno izdanje festivala koje možete gledati na CMC televiziji najbolja je i najsigurnija opsija u zdravstveno dosta nesigruno vrijeme – rekli su iz organizacije iz koje su uvjereni da će slijedeće 13. Izdanje CMC festivala biti upriličeno u svojem najboljem obliku uz desetke tisuća posjetitelja, velik broj izvođača, koncerte i partyje.

– Zahvaljujemo svima na porukama podrške i konstantnim upitima oko festivala u nadi da ćemo se dogodine u Vodicama okupiti i zajedno proslaviti 13 godina festivala – zaključili su iz organizacije.

Facebook Komentari