Izbornik Bišćan i dio stožera pozitivni su na korona virus? Zaražen je i nogometaš Rijeke

Čini se da je korona virus ušao i u Hrvatski nogometni savez! Izbornik U-21 reprezentacije Igor Bišćan pozitivan je na Covid-19, a osim Bišćana i dijela njegova stožera, pozitivan je i glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak, tvrdi Večernji list. Još nema službene potvrde HNS-a, pišu 24sata.

araždinu 3. rujna igraju kvalifikacijsku utakmicu za Euro U-21 protiv Grčke, a četiri dana kasnije reprezentacija putuje na gostovanje kod Češke. Budući da su izbornik i dio stožera zaraženi korona virusom postavlja se pitanje tko će uopće voditi mladu reprezentaciju?

Kako se saznajecovid, prvi Bišćanov pomoćnik Ante Tomić nije pozitivan na korona virus. Tomić se testirao i njegov nalaz bio je negativan pa bi upravo Bišćanov prvi pomoćnik mogao voditi dvije kvalifikacijske utakmice.

Jer ukoliko je pozitivan, Bišćan mora u samoizolaciju. Mlada se repezentacija treba okupiti u ponedjeljak uoči nastavka kvalifikacija za Euro, gdje ne stoji najbolje: ima tek šest bodova iz četiri kola i ako ne pobijedi u obje rujanske utakmice dva vodeća sastava skupine, neće imati nikakve šanse za Euro.

Tijekom današnjeg dana ili najkasnije sutra HNS će odrediti vodstvo za utakmice s Grčkom i Češkom.

Također, stigla je potvrda HNK Rijeka. Jedan igrač pozitivan je na korona virus i određena mu je samoizolacija.

– Ovim putem obavještavamo javnost o tome da je jedan igrač iz HNK Rijeka pozitivan na COVID-19. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR), nismo u mogućnosti objaviti identitet osobe pozitivne na virus. Igraču je nakon pozitivnog nalaza određena samoizolacija. HNK Rijeka pravovremeno će obavijestiti javnost o svim novim događanjima – službeno je priopćenje Rijeke.

Facebook Komentari