Muškarci otkrili zašto sve vole punije žene, iznenadit ćete se

Portal Brightside skupio je razne komentare s društvenih mreža kako bi otkrili razloge zbog kojih muškarci više vole punije žene. Na kraju su pronašli šest karakteristika oko kojih se većina složila, prenose 24sata.

1. Više uživate u obrocima

– Hranjenje je jedan od životnih užitaka. To je jedna od najboljih stvari koje možeš raditi na spoju i jedna od najboljih aktivnosti kada si u braku – napisao je jedan muškarac i dodao da su dijete možda ponekad nužne, ali ne smiju postati smisao života.

2. Odlično se grle

Jedan od faktora u vezi je i maženje. Mnogi muškarci se vole stisnuti uz svoju ženu, a tu one punije imaju prednost.

– Volim punije žene iz istog razloga zbog kojeg volim i svoj veliki jastuk više od malog – napisao je jedan od komentatora, piše Brightside.

3. Pozitiva im je prirodna

Zahvaljujući njihovim zabavnim, dragim, ali i kompleksnim karakterima, muškarcima nikada nije dosadno uz puniju djevojku. Njihova brbljava priroda pomaže tome da u vezi nema ustajalosti. To ih čini posebnima.

4. Muškarci obožavaju njihove figure

Mnogim muškarcima punije žene su fizički privlačne. To je zato što njihova tijela imaju sve što su ikada htjeli u ženi.

5. Znaju se nositi s problemima

Muškarci su primijetili dvije karakteristike punijih žena koje obožavaju. Prva stvar je to kako se nose s problemima jer su se u životu naučile nositi s neugodnim situacijama. To im je pomoglo i da izgrade samopouzdanje i vole se takve kakve jesu.

6. Brižne su

Uglavnom, punije žene su izvrsne u brizi o drugima. To je možda i zato jer često stavljaju druge ispred sebe. Uz to, ispada i kako punije žene više vole biti u društvu svojih muškaraca. To znači da vam je zabava zagarantirana što god radili po kući ili izvan nje.

Facebook Komentari