VIDEO Nije Neuer pjevao samo Thompsona, drag mu je još jedan hrvatski pjevač

Tko vam prvi padne na pamet kad čujete ‘..da sjednem na verandu pa uz karte i bevandu… Brojim valove’? Manuel Neuer, normalno. Velemajstor je Bayern odveo do Lige prvaka, a ‘pripreme’ su bile u Hrvatskoj piše 24 sata.

I osvajač Bundeslige, i osvajač njemačkog Kupa i osvajač Lige prvaka. Jedan od najboljih ako ne i najbolji golman kojeg je nogomet ikad imao – njemačka kolosalna klasa i kolos među vratnicama, Manuel Neuer.

U finalu Lige prvaka je izludio Neymara, Mbappéa i ostatak PSG-a, ali ključne su bile ljetne pripreme, a one su obavljene u Hrvatskoj. Na Jadranu se kovala medalja koju na prsa stavljaju prvaci Europe. Evo i kako…

Nijemac, 100%-ni, ali s hrvatskom dušom i uhom za dalmatinsku pismu. Odmor između kraja Bundeslige i nastavka trijumfalnog pohoda na Ligu prvaka proveo je upravo tako…

Sjeo bi na verandu pa uz karte i bevandu brojao valove, pjevao, guštao s društvom u Hrvatskoj. Nije ‘samo’ Omišanin Ivan Perišić udario jaki ‘kockasti’ pečat ovoj Ligi prvaka.

Bayernovoj fantastičnoj sezoni hrvatski štih dao je njemački Dalmatinac, svjetski prvak iz 2014. i europski prvak iz 2013. i 2020. – velemajstor Manuel Neuer!

Facebook Komentari