Usain Bolt pozitivan na koronu, Raheem Sterling slavio s njim

Najbolji sprinter u povijesti i nerealizirani nogometaš, Jamajčanin Usain Bolt obolio je od korona virusa nako što je organizirao party za svoj 34 rođendan na kojem je socijalna distanca bila – misaona imenica, pišu 24sata.

Proslava je organizirana na Jamajki, a tamošnji radio Nationwide90fm javlja da je najbrži čovjek na planeti tamo pokupio Covid-19 i odmah nakon što je doznao rezultate testa povukao se u samoizolaciju.

Scene sa rođendanske proslave vidjeli ste odmah ispod prvog odlomka, a na partyju je snimljen i fenomenalni napadač Manchester Cityja i engleske reprezentacije Raheem Sterling.

Nogometna sezone u Engleskoj tj. prvo kolo Premiershipa igra se 12. rujna, a još nije poznato da li je i Sterling zaražen te hoće li moći normalno početi pripreme za sezonu 2020/21.

Bolt se zasad ne oglašava o tome je li asimptomatičan ili osjeća kakve tegobe, a reakcije slušatelja radio postaje koja je objavila vijest variraju od ‘Bolt je neodgovorna budala’ do ‘nas Jamajčane ništa ne može spriječiti da se družimo, plešemo i pjevamo’.

Karipska otočna država Jamajka do sada bilježi 1.529 zaraženih te 16 smrtnih slučajeva uslijed pandemija korona virusa.

Facebook Komentari