Mbappe: Spremni smo ispisati novu stranicu klupske povijesti

Screenshot.: HRT

PSG ili Bayern večeras će podići najvredniji trofej kada je riječ o klupskom nogometu, ne samo na europskoj nego i svjetskoj razini. Finalni dvoboj Lige prvaka na tribinama popularnog Luza počinje u 21 sat. Utakmicu možete izravno pratiti na HRT-u, a uoči samog susreta i zanimljivu emisiju uz brojne analize naših stručnih komentatora, piše HRT.

I dok je Bayern s deset finala i pet naslova jedna od najuspješnijih momčadi što se tiče nastupa u Kupu europskih prvaka i Ligi prvaka, koja je nastala iz tog natjecanja, PSG je debitant u finalu.

– Osvojiti Ligu prvaka s francuskom momčadi bilo bi ispunjenje sna. Ova momčad postigla je toliko toga proteklih godina, a sada imamo priliku ispisati novu stranicu klupske povijesti. Ne mogu vam opisati koliko svi želimo taj trofej, no svjesni smo moći našeg protivnika i potpuno smo koncentrirani na dvoboj, rekao je Kylian Mbappe.

Europski megaspektakl najavio je i trener Bayerna Hans-Dieter Flick:

– Igrat ćemo protiv nevjerojatne momčadi, Barcelona i Lyon bili su teški protivnici. Moram priznati da nam se i malo posrećilo protiv njih, ali ovo što slijedi je nešto posve drukčije. Ovo je finale, doslovno dobijete sve ili ništa. Bit će to izazovna, ali siguran sam sjajna večer, piše HRT.

Share This Article