Doznalo se koji je igrač Dinama zaražen koronavirusom

GNK Dinamo u srijedu je potvrdio da je jedan igrač maksimirske momčadi pozitivan na koronavirus, piše Večernji.

“Igrač koji je imao simptome odmah je o svom stanju obavijestio liječničku službu GNK-a Dinamo, koja je sukladno svim propisanim mjerama o situaciji obavijestila nadležnu epidemiološku službu. Igrač je danas (srijeda, op. a) dobio pozitivan nalaz te mu je određena mjera stroge samoizolacije, sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i radne skupine Hrvatskog nogometnog saveza.

Sukladno procjeni liječničke službe kluba i epidemiološke službe, u ovom trenutku nema potrebe za samoizolacijom ostalih igrača ili članova stručnog stožera, s obzirom na to da zaraženi igrač unutar kruga stadiona nije bio u bliskom kontaktu s drugim osobama u zatvorenim prostorima”, napisali su tada iz Dinama. A Dinamo je sinoć igrao utakmicu HNL-a i jedva dobio Istru s 1:0. Od svih prvotimaca nedostajao je samo Kristijan Jakić, novi član momčadi. A budući da u klubu nisu prijavili da je ozlijeđen, logično je pretpostaviti da je Jakić taj zaraženi.

I u Lokomotivi imaju problema s koronavirusom. Lokosi su jučer s 1:0 svladali Rijeku, a nedostajali su Karačić, Mersinaj i Čokaj. Priča se da su i oni pozitivni…

Facebook Komentari